La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

domingo, 4 de marzo de 2012

Punt Jove

Divendres 2 de març. El temps passa ràpid... ja ens hem trobat moltes vegades amb en Dramane i cada vegada falta menys perquè deixem de fer-ho. Avui li he explicat precisament això, que la meva "feina" amb ell acabaria i que segurament podria compartir aquesta experiència amb una altra persona l'any que ve. M'ha fet molta il·lusió que em digués que volia que fos jo una altra vegada, que no volia que marxés.

També hem parlat sobre un amic seu, que li diu a en Dramane que si som parella i que si només li compro coses. En Dramane moltes vegades em diu que no vol que passem per llocs on està aquest noi perquè diu que no li agrada que li diguin això. Hem estat parlant sobre el tema i ha decidit que li donava igual, que volia que anéssim junts al punt jove (on hi havia molts dels seus amics). Quan hem arribat, un noi ha dit que si érem parella i jo li he dit que era com una espècie de "professora". El nen ho ha entès i ens han deixat jugar tranquil·lament a un joc a una de les taules.

Aquesta tarda doncs, ha sigut tranquil·la, hem jugat al tres en ratlla i a un joc semblant al Punt Jove. Hem parlat i berenat, ha estat bé. Hem decidit anar a la bolera la setmana que ve i també li he dit que li posaria activitats d'anglès per fer. 

Fins el pròxim divendres!

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario