La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

martes, 28 de febrero de 2012

Qüestió de pèls...

Divendres 24 de febrer de 2012. Cap de setmana de carnaval a Llagostera. En teoria, repeteixo, en teoria, havíem de passar un gran divendres a la piscina de Sant Feliu però com bé diu el títol, aquests pèls van ser la causa que van destrossar el pla. 

Així que vam aprofitar per posar-nos una miqueta al dia amb en Dramane i xerrar una estona. Vam anar a berenar al bar la piscina i vam mirar una revista, vam xerrar i finalment, vam decidir marxar a la biblioteca.
Havíem parlat amb en Dramane sobre l'anglès, idioma incresendo pel que fa a la seva importància. Quan vam arribar a la biblioteca, vaig posar-li una web amb exercicis d'anglès per practicar els números, i li vaig ensenyar algun número més dels que ja sabia.
Com es va fer una mica tard vaig haver de marxar i ell es va quedar amb els seus amics a la biblioteca.

Aprofito aquesta web per criticar un aspecte sobre la biblioteca. Tot i els rètols de la biblioteca diguent que als ordinadors no es pot jugar, tots els nois del nostre voltant estaven fent servir jocs gens educatius i mirant sèries de televisió en marroquí. Em va semblar vergonyós i penso que aquests nois serveixen de model per en Dramane, que moltes vegades va a la biblioteca, no per estudiar i fer feina, sinó per connectar-se a Internet, com la majoria dels joves de Sant Feliu de Guíxols.