La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

sábado, 15 de febrero de 2014

Relax + joc de taula


Hola a tots!

Disculpeu la meva setmana de retràs, he tingut feina i no he pensat en fer l'entrada fins avui, que se m'ajunta amb la pròxima trobada!

El dissabte passat, dia 8 vam quedar amb en Vlady a la corxera i vam anar a una cafeteria. No sabíem massa què fer però vaig portar un joc molt divertit, el "Pictureka" i vam estar-hi jugant.
En Vlady és molt competitiu i con vaya una se ha ido a juntar... jajaja així que va ser molt divertit veure com els dos intentàvem espavilar-nos per guanyar.

Pictureka és un joc de taula que consta de 9 plafons de dues cares amb dibuixos petits que emplenen tot el plafó. El joc té tres tipus diferents de cartes:

1- es juga sol, i el jugador té 1 minut de rellotge per trobar tres objectes que s'indiquen a la carta. Ha de llançar el dau per saber les vegades que de buscar els objectes (des d'1 fins a 6). Així, podia tocar-te buscar 6 insectes, 6 utensilis que utilitza un metge i 6 persones amb barba en TOT el plafó.

2- és igual que la carta anterior però segons el millor "postor", és a dir, si ell deia que en 1 minut trobava 2 de cada cosa que es demanava a la carta i jo deia que en trobava 3, era jo qui ho havia de fer. Ara bé, si no ho trobava, en Vlady guanyava un punt.

3- la tercera i última carta consistia en trobar el dibuix que s'indicava a la carta. I qui ho feia havia de dir "Pictureka".

Aquest joc va anar molt bé fer-lo perquè hi havia objectes que en Vlady no sabia què eren i així va poder ampliar el seu vocabulari. El joc és en castellà, així que va aprendre paraules en castellà que tampoc coneixia. Va estar molt bé.

Va ser una tarda molt amena i en Vlady estava encantat! Avui ens agradaria anar a la Bolera i en principi també vindrà en Dramane, el Rossinyolet que vaig tenir el meu primer any com a mentora. Tinc ganes que es coneguin, comparteixin experiències i així en Vlady podrà parlar més i relacionar-se amb nois que tenen una edat semblant a la seva.