La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

sábado, 1 de febrero de 2014

"Lluvia de albóndigas 2"

Hola a tots de nou!!!

Per fi ens hem tornat a trobar amb en Vlady!!! Avui pluvinejava així que com teniem clar que voliem anar a mirar "lluvia de albóndigas 2" ha estat l'excusa perfecte :)

La pel·lícula començava a les 16.10h així que he anat a buscar en Vlady i hem anat cap als Ocine de platja d'aro per veure el film. És divertidíssima i tant per adults com per nens. Hem rigut molt. Penso que és una pel·lícula molt bona per nens perquè pot ajudar-los a veure la fruita i la verdura d'una manera més apetitosa.

En Vlady mai té gana, així que com no volia menjar res li he dit si em volia acompañar al Decathlon a comprar una cosa. Hem fet temps i així m'ha pogut acabar d'explicar coses del seu viatge a Ucranïa. N'està enamoradíssim, diu que no volia tornar, sobretot perquè té allà a molta part de la família i els troba molt a faltar. Hem estat parlant sobre com ha celebrat allà el Nadal i no tenia ni idea de com són els canalons, així que m'ha demanat que el pròxim dia li porti la recepta... ape, ja tinc feina! jeje :)

En Vlady és un noi molt agradable però reservat i tímid, a veure si amb les pròximes trobades va perdent aquesta vergonya que li surt de tant en tant! Hem parlat amb els companys de Sant Feliu per fer una trobada conjunta ja que els nens s'ho passen molt bé compartint experiències. Per la pròxima setmana potser cau!

Us deixo unes fotografíes de la pel·lícula, totalment recomanable!!! A reveure! :D