La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

martes, 15 de mayo de 2012

Finalitzant el Rossinyol... :'(

Hola a tothom!!! :)

Fa molt de temps que no comento al blog però he tingut una temporada estressant amb els exàmens finals i no he tingut gaire temps per escriure amb tranquil·litat. Tot i això ens hem anat trobant amb en Dramane i la última sortida va ser la del divendres passar, dia 11 de maig. 

Vam anar a Girona a fer un taller de robòtica a la seu de treball de l'Eduard. Tot i que en Dramane va haver de marxar abans de muntar el robot, penso que va passar una estona agradable. Es va perdre la millor part del taller però havia d'entrenar i els seus pares no sabien que no aniria a futbol, així que vaig pensar que per evitar problemes, millor marxés a entrenar.

Hem pensat fer una altra trobada amb l'Ahmed i ell perquè puguin gaudir del taller però no se si serà possible perquè treballaré a l'estiu. Tot i això, mirarem de fer alguna cosa.

I bé, el nostre robot va ser genial. El taller va consistir en tres fases. A la primera l'Eduard ens va passar un power-point amb la informació més rellevant sobre els robots. A la segona fase havíem de muntar un robot amb peces de lego i a la tercera i última fase havíem de programar el robot perquè fes el que li ordenàvem. El nostre robot era un mico que movia els braços. M'ho vaig passar genial! Recomano a les escoles, professors de tecnologia i persones interessades que s'informin per fer tallers semblants.

Sense més preàmbuls us deixo aquesta fotografia d'una sortida anterior amb tot el grup. Ja que queda poquíssim per finalitzar el Rossinyol, em sembla una bona fotografia per recordar els moments viscuts aquest anyet.

Un petó grandiós!