La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

viernes, 13 de enero de 2012

Passeig marítim

Una fred que pela! Aquesta és la frase que resumeix la... sisena trobada, ja! :)
Avui tampoc sabíem què fer i hem decidit anar a fer una volta pel passeig marítim, a visitar una mica la platja ara que es troba tan solitària.
Anteriorment havíem provat sort al punt jove, però està tancat fins el dia 15 de gener. Després de passejar per la platja hem anat a l’oficina de turisme i hem agafat fulletons d’informació sobre Sant Feliu de Guíxols i sobre alguna possible sortida que podríem fer junts.

Ens hem dirigit cap a una cafeteria ja que en Dramane caminava fent saltets perquè tenia fred (tot i que ell deia que no...). Asseguts a una tauleta petita, hem parlat sobre futbol, com no... ell defensava el Barça mentre jo victorejava el Real Madrid. Després de llegir el diari sobre la disputa ambdós equips, hem fet papiroflèxia (s’ha endut a casa dues samarretes de paper) i també hem llegit els fulletons sobre Sant Feliu (per cert, en Dramane llegeix molt bé!).

M’agrada molt compartir aquests moments amb en Dramane, m’encanta aquest projecte, cada dia més!