La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

viernes, 22 de noviembre de 2013

Segones primeres impressions

Hola de nou a tots!

Avui ha estat la primera trobada amb el Rossinyolet Vladislav. És un nen ucranià de primer d'ESO i 12 anys super maco! Hem congeniat molt bé des d'un primer moment amb ell i la seva mare, que és una dona molt agradable. Tots dos són molt planers, molt senzills. 

En Vladislav porta aquí des del març de 2013 però parla perfectament el català i la seva mare parla en castellà però entèn bastant el català ja que porta aquí al voltant dels 5 anys. Hem estat parlant sobre la família que faltava a la trobada, el pare i el germà de 22 anys que està estudiant arquitectura al país d'origen. M'he sentit molt bé amb ells i penso que podem fer grans coses junts per fer que s'integri molt més i millori el català, tot i que ho fa molt bé.

Tinc grans idees pensades per fer amb ell, tal i com vaig fer amb en Dramane fa dos anys, a qui trobo molt a faltar, aquests nois es fan estimar molt en poc temps!

Espero que vagi tot molt bé i compartir valors, aprenentatges, pensaments, cultures, idiomes, creences... amb ell i amb els altres mentors i menorats! De moment, passet a passet, pròxima trobada el divendres 29! :)

Fins aviat!!!