La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

domingo, 18 de diciembre de 2011

Sant Feliu de bat a bat

Divendres 16 de desembre, queda poc per nadal. Com no vaig assistir a la trobada que va planejar la Montse al museu perquè ja hi havia anat, la Sonia, una companya, em va entregar el quadern didàctic de bat a bat. Amb en Dramane vam anar a la biblioteca del poble i vam començar a fer-lo. Cal dir que les gimcanes i activitats més didàctiques m'encanten, i pel que va semblar, a en Dramane també.

Vam estar tota la tarda a la bibilioteca llegint què era un barri, els diferents barris que hi havia a Sant Feliu de Guíxols, buscant la casa del Dramane i l'IES Sant Elm al mapa, etc. Ens ho vam passar molt bé fent les activitats del quadern. Un cop ens vam cansar de buscar paraules a la sopa de lletres (no trobàvem un barri) vam marxar a berenar alguna cosa. Per cert, fent les activitats del quadern he descobert que tots dos som iguals de competitius!

M'agrada molt compartir aquesta experiència amb en Dramane perquè tot i que vaig notar que hi havia bon rotllo i feeling entre nosaltres des del principi, cada vegada noto que hi ha més confiança. Com jo ja tinc el carnet de conduir, hem planejat que la propera sortida la farem al cinema, que tots dos en tenim moltes ganes.

Espero que la pròxima sortida sigui tan divertida com aquesta.

Fins aviat!