La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

jueves, 8 de mayo de 2014

Mini-golf

Hola de nou a tots!!

Aquesta entrada és la de la setmana anterior, que en Vlady i jo vam decidir anar al mini-golf. Els nostres companys hi anaven el dia anterior però a en Vlady no li anava bé quedar perquè tenia piscina així que vam anar-hi al dia següent.

Vam passar una gran tarda. El circuit constava de 18 forats, cada vegada més complicats. Ni ell ni jo sabíem jugar-hi així que vam comptar els punts sobre la marxa, jajaja.
Vam riure molt i ens vam estar una estona intentant entrar la pilota en un dels forats que era pràcticament impossible.

Feia una bona tarda així que el temps ens va acompanyar. No va ser fins més tard que va aixecar-se una mica de vent.

Ja s'apropa el dia de l'acomiadament del Rossinyol. Tornar a participar-hi aquest any ha tornat a ser una experiència molt enriquidora per mi, i el Rossinyolet Vlady. Hem aprés moltes coses junts i hem provat de fer sortides que fins ara no havíem fet cap dels dos. Penso que això ens manté una mica al mateix nivell i pot ajudar-nos a compartir més coses encara.

Em fa pena que s'acabi el projecte però espero que hagi aprés una mica a tenir menys vergonya amb els altres, a relacionar-se i sortir amb la seva colla i hagi conegut nous llocs per poder gaudir d'un dia amb els amics o família. Espero que a més, el Rossinyol l'hagi ajudat a practicar una mica més el Català i que s'ho hagi passat tant bé com jo.

En fi... avui estic una mica melancòlica i encara falten una setmana...
Us deixo alguna foto de la trobada, espero que us agradin,

Petonets! :)