La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

viernes, 6 de diciembre de 2013

Bolera

Hola a tots!

Disculpeu les molèsties, havia d'entrar ahir a escriure al blog però no vaig poder fer-ho.
El dijous vam fer una trobada conjunta amb en Domingo i la Carina. Vam anar en un cotxe i vam recollir els nois prop de casa seva. Vam quedar a les 17h i vam anar a Platja d'Aro per jugar a la bolera. Va ser una tarda molt divertida i els nens s'ho van passar genial!

Vam pagar per jugar 1h i vam poder fer una partida i mitja. La primera vegada va guanyar en Vladyslav i estava contentíssim. A la mitja partida, en Domingo, que estava atabalat perquè a la primera part no derribava cap bolo, va fer-ho molt bé i va quedar d'entre els primers!

Em va agradar plantejar fer aquesta sortida en conjunt perquè així en Domingo i en Vlady, com són de la mateixa edat, s'ho podrien passar millor. Després de jugar, vam berenar. En Vlady no volia menjar res però li vaig dir que millor que mengés, encara que fos un mini. Ens vam trobar amb un company mentor i el seu mentorat, i com treballa al cinema, va anar a parlar amb la seva cap per si podia ensenyar-nos el funcionament de les sales de projecció, però no va ser possible :(

Noto que en Vlady és un noi molt obert tot i que quan em van parlar d'ell, em van dir que era força reservat. Parlem de moltes coses quan quedem i noto que es sent agut quan fem les trobades. Espero que el pròxim dia que ens trobem vagi així de bé o millor!

Us deixo algunes fotografies de la trobada!!!


GetAttachment.aspx (214×159)
GetAttachment.aspx (214×159)
GetAttachment.aspx (106×159)