La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

viernes, 29 de noviembre de 2013

Trobada en massa :)

Hola de nou!!!

Avui hem fet una trobada múltiple a una cafeteria de Sant Feliu. Ha estat molt bé perquè així els mentorats, com es coneixen entre ells, tenen menys vergonya.

He après un munt de coses sobre en Vladislav, millor dit, Vladyslav, amb "y" com solen escriure-li el nom. Li he preguntat coses sobre Ucranïa i m'ha ensenyat a escriure el meu nom, el seu i diferents paraules :) m'ha semblat un idioma super complicat perquè la "p" que escriuen ells, per exemple,en català representa una "r". Hem parlat sobre coses relacionades amb Ucranïa i m'ha ensenyat a pronunciar alguna paraula, m'ha dit que un plat típic d'allà és una sopa vermella, que les carreres són totes de 5 anys, etc.

La seva bandera està dividida en dos colors en horitzontal. El de dalt és blau i representa el cel i el de sota és groc i representa el camp de cereals. M'ho he passat molt bé i he après moltes coses noves. En Vladyslav és un noi molt llest, es veu, i a més, molt entranyable. Hem fet un joc per aprendre coses sobre l'altre. Li he demanat que posés en un paper, quin creia que era el meu número i color preferit i si creia que m'agradava més la platja i la muntanya. Tot això ha servit per trencar el gel i continuar la conversa. També hem parlat de quin tipus de pel.lícules li agradaven més, etc.

Durant el berenar hem parlat també entre tots i hem fet fotos. Després l'he acompanyat a meitat de camí a casa i li he demanat que hem fes una perduda quan arribés a casa.

Ha estat una molt bona tarda i la pròxima trobada l'hem planejat pel dijous que ve. Crec que s'ha creat una bona relació de confiança i que podem fer coses en comú i aprendre un de l'altre, tot i que pel que fa a l'idioma el domina perfectament!

 
A reveure!!!
 
GetAttachment.aspx (213×159)

GetAttachment.aspx (119×159) GetAttachment.aspx (119×159)