La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

martes, 22 de abril de 2014

Tardes de passeig per PDA

Hola de nou!!!!

El dissabte 19 en Vlady i jo vam anar amb unes amigues a Platja d'Aro a fer un vol. Al ser Setmana Santa estava molt animat i va ser divertit anar-hi. Feia unes setmanes havíem volgut anar als PP'S però estava tancat així que va ser la ocasió perfecta per poder recompensar en Vlady.

Vam anar al parc d'atraccions a jugar als tiros i en Vlady va guanyar 800 punts per comprar-se un souvenir. Li va agradar molt poder anar als PP'S i jugar.

Més tard vam fer un passeig per l'avinguda i després vam anar a berenar a una cafetería. Feia bon dia així que encara vam poder gaudir més de la tarda.

Vull tornar a fer una sortida en grup, perquè així puguin compartir experiències tots els "Rossinyolets" durant el que han fet aquests mesos.

Us deixo unes fotografíes sobre la sortida, espero que us agradin. Molts petoooooooooons! :D


Sortida a Girona

Sé que em voleu matar...!!!

Sóc un despiste total! Sempre penso: quan arribi a casa ho faré i després mai me'n recordo... jajaja

Doncs bé, fa unes setmanes, en Vlady i jo vam anar amb la Carina, en Domingo i dues amigues a Girona, a fer una visita a la Catedral i al museu. Vam passar una tarda genial tots junts i va ser una sortida molt cultural.

Girona és una ciutat preciosa i tot i que estem al costat, no sabem apreciar les coses tan maravelloses que ens envolten. Aquesta sortida ens ha servit per descobrir zones noves i petits racons molt bonics de la nostra ciutat. Els nois van aprendre moltes coses, i nosaltres vam recordar-les de nou.

Després vam prendre un gelat i vam acabar de fer un passeig.
Us deixo fotografíes de la sortida, espero que us agradi i que em perdoneu per anar tant tard!!!