La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

domingo, 12 de enero de 2014

Entre llibres...

Hola a tots de nou!!!

La última vegada vaig oblidar-me totalment d'actualitzar el blog i avui, pensant en com estarà en Vlady a Ucranïa me n'he enrecordat!!!

Fa molts dies que no quedo amb ell, des que va marxar de vacances, aproximadament un mes, al seu país d'origen. La última trobada la vam fer a Sant Feliu de Guíxols i vam anar a la biblioteca. Vam estar-hi una bona estona i vam fullejar un llibre que parlava sobre Ucranïa i casualment vam trobar la  ciutat on estudia el seu germà, cosa que li va fer molta il·lusió.

També vam anar als ordinadors a jugar una estona a una página web on hi ha jocs, la seva perdició! jajaja. Després vam anar a la cafeteria de la corxera a prendre alguna cosa ja que feia una miqueta de fred i teníem ganes de prendre alguna cosa calenta. Al passadís de la cafetería hi havia una exposició de fotos de la població africana que em va entusiasmar.

També haig de dir que la setmana passada en Dramane, el Rossinyolet que vaig tenir el meu primer any de mentora, em va dir per trobar-nos un dia i he pensat fer una trobada conjunta perquè es coneguin i s'expliquin les seves experiències com a mentorats. Penso que podría ser una gran trobada, diferent i interessant.

Aniré penjant les altres trobades a partir de quan vingui en Vlady, el dia 20 de gener. A reveure!!