La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

lunes, 31 de marzo de 2014

V+D+C2

Hola de nou!!!

El dissabte passat vam quedar amb la Carina i en Domingo i vam anar a la bolera i al McDonalds. M'agrada molt quedar amb ells perquè en Vlady i en Domingo es porten genial i passen grans estones quan quedem junts els quatre! Des de l'anterior trobada havíen passat dues setmanes perquè tenia exàmens i treballo els caps de semana (moltes vegades durant tot un dia i meitat de l'altre).

A en Vlady i en Domingo els agrada molt anar junts a la bolera així que quan quedem els quatre aprofitem per anar a la bolera. Vam passar una gran tarda jugant ja que tots som bastant competitius i ens enpaitem els uns als altres per veure qui guanya! jijiji

Després de jugar i prendre un refresc a la bolera, que per cert haig de dir que vaig guanyar jo, jajajaja vam anar a sopar al McDonalds. A tots ens agrada molt així que vam decidir-ho, que per un cop al mes no fa mal!

Com ja he acabat els exàmens hem quedat amb en Vlady, i la Carina i en Domingo si volen venir, que farem activitats més culturals ja que tenim més temps lliure. Ja tinc unes quantes idees en ments així ja aniré penjant les següents trobades al blog!

Petons molt grossos, sigueu feliços!!! :D

P.D: us deixo photographies de la trobada, gaudiu de la setmana i no tot i que no es vegi bé, a la última foto en Domingo està fent el signe de victoria jajaja





Entre menjar, pulseres i pales

Hola a tots els que seguiu el blog!

Primer de tot volia demanar disculpes ja que he estat absent durant un parell de setmanes degut a que tenia exàmens finals, i tot i que he fet dues trobades amb en Vlady, no he tingut temps per fer les entrades...

Aquest any ha estat molt estressant i els exàmens no paraven de sortir fins i tot de sota les pedres així que us prego em perdoneu i ara podré continuar el curs de les trobades com sempre!

Fa dos o tres caps de setmana vaig dur el Vladyslav a Platja d'Aro. Primer vam anar a la vora la platja, al passeig marítim a jugar a pales. Vam estar-hi una estona mentre parlàvem de com havia anat el llarg de la setmana i quan vam cansar-nos de jugar vam anar a sopar al McDonalds. Em feia gràcia portar-lo allà perquè mai hi havia anat, i tot i que li vaig dir que hi aniriem en ocasions puntuals perquè el menjar amb fregits no és molt sa si es fa en excés.

A en Vlady li van encantar les patates deluxe i el petit-suisse begut! Em feia molta gràcia veure'l sopar! :) Després de sopar vaig portar alguna cosa per passar el temps com jocs de lectura òptica en que si et fixes bé els objectes no es veuen o es mouen i un joc per trovar diferències.

Després d'això vam estar una estona fent pulseres que ara s'estan posant de moda. Es fan amb unes gomes elàstiques de diferents colors amb ajuda d'una pinça per estendre roba. Me'n va fer una molt xula!

Aquí us deixo fotografíes i en ara mateix faig un altre "post" amb la sortida del passat cap de setmana. Petons i a reveure!