La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

sábado, 14 de diciembre de 2013

FROZEN

Hola de nou a tots!

Ahir, Friday 13th, en Vlady i jo vam anar al cinema. No tenia res en ment quan vaig anar a buscar-lo i un cop va pujar al cotxe li vaig dir: vols que anem a veure una pel·lícula? Em va explicar que tan sols havia anat al cinema una vegada i vaig pensar que seria una bona opció. 

Primer de tot vam jugar a carreres amb una màquina amb motos que hi ha a la zona del cinema i després vam anar berenar. Noto que és molt competitiu en els jocs, sempre vol guanyar... s'assembla a mi! jajaja
En Vlady volia anar als ordinadors quan estàvem berenant però no vam anar-hi perquè també noto que està molt pendent dels jocs d'ordinadors i m'agradaria que jugués a altres coses que no pas passar-se llargues estones davant d'una pantalla.

Després de berenar vam decidir anar a mirar "FROZEN" una pel·lícula de dibuixos animats molt ben feta i amb un rere fons impressionant! Ens va agradar moltíssim la pel·lícula i sincerament, la recomano a tothom que li agradi el cinema. És un film tant per persones adultes com per nens. 

Tinc en ment una altra pel·lícula que també vam comentar que ens agradaria anar a veure. És un film en el qual els animals són d'aliments (naps, tomàquets, maduixes...). Penso que és una bona manera d'ensenyar quina és una bona alimentació als nois joves, i ja que estic estudiant infermeria, podria incidir i fomentar una bona alimentació per en Vadyslav. 

Us deixo algunes fotografies d'ahir, que vagi bé!