La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

lunes, 13 de febrero de 2012

Lo prometido es deuda

Divendres dia 10 de febrer. Havia fet la promesa a en Dramane d'anar al cinema a veure una pel·lícula, i donada la situació (una fred increïble) vam anar als cinemes de Platja d'Aro. Vam mirar la pel·lícula d'estrena "El invitado", no recomenada per menors de 12. 

Va ser una tarda molt divertida, va estar molt bé. La pel·lícula em va encantar. En Dramane anava menjant xuxes mentre seguíem la trama d'acció. El protagonista, un home que havia traït el govern Americà, resulta ser no tan dolent al final de la peli. Però no dic gaire més, per si algú que llegeix el blog vol mirar-la. 

M'agradaria dir que se m'estan acabant les idees per fer activitats amb en Dramane. Hem anat a la Corxera, a la biblioteca (dues vegades), a la bolera, al cinema, a fer volts per Sant Feliu... en fi, espero tornar a fer aviat una trobada col·lectiva perquè els meus companys em donguin idees.

Espero amb ganes el proper divendres! :)

P.D: Us deixo la portada de la pel·lícula protagonitzada per dos grans actors: Denzel Washington i Ryan Reynolds.No hay comentarios:

Publicar un comentario