La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

sábado, 18 de febrero de 2012

Carnaval, carnaval...

Divendres 17 de febrer de 2012. Menys fred i moltíssima gent pels carrers de Sant Feliu de Guíxols. Alguns carrers es troben tallats i l'autobús no pot arribar fins l'estació. És CARNAVAL!

Després de baixar fins a la Corxera, ens Dramane i jo vam anar a berenar alguna cosa, teníem molta gana. Ell va menjar-se un kebab i un refresc i jo vaig optar per un entrepà amb cacaolat. Vam passejar-nos per una part del recorregut que feien les carrosses i en Dramane va fotografiar algunes de les coreografies que feien els nois joves  que hi sortien. Va ser una tarda molt divertida!

Abans d'anar a comprar el berenar, vam xerrar sobre el col·legi i les notes però penso que algun dia hauria d'ajudar-lo perquè tot i que em va dir que va treure bones notes a un tipus d'aula d'acollida, també trobo que són importants altres assignatures.

La setmana que ve hem decidit anar a la piscina de la Corxera de nou, però potser canviarem de plans pel Carnaval del meu poble...

Fins aviat!

Sant Feliu de Guíxols - Carnaval (Foto: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols)
Rua de Carnaval a Sant Feliu de Guíxols 2012

3 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. M'agrada molt aquest blog! La veritat és que fa venir ganes de formar part del Projecte Rossinyol! Al món hi hauria d'haver més gent com tu!

    ResponderEliminar
  3. Gràcies Laura, es nota que ets la meva millor amiga! hahaha.

    ResponderEliminar