La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

domingo, 23 de febrero de 2014

Bolera

Hola a tots!!!

Torno a portar una setmana de retràs! Tinc molta feina i no tinc massa temps per dedicar al blog, així que avui faré les dues entrades: la de la setmana anterior i la del divendres :)

El dissabte 15 en Vlady i jo vam anar a la bolera. En teoria havia de venir en Dramane també, però se'n va oblidar i no va venir. En Vlady tenia ganes que vingués en Dramane perquè ja es coneixen i es porten molt bé.

Vam passar la tarda a la bolera i vam prendre un refresc mentre jugàvem. Va estar bé però vam trobar a faltar en Dramane perquè volíem fer una competició. Com érem dos i vam acabar ràpid, vam anar a fer un vol per Platja d'Aro.

En Vlady em va estar explicant que va fer un examen de castellà, però com no va poder assistir a alguna classe, no va treure massa bona nota. La professora li va proposar per fer uns exercicis extras per augmentar-la i a la próxima trobada em va confirmar que ho havia fet i la professora li va pujar la nota. M'estic plantejant doncs, poder fer alguna activitat per ajudar-lo a millorar en l'idioma.

La setmana vinent quedarem amb en Dramane... !!! :)

A reveure!

No hay comentarios:

Publicar un comentario