La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

lunes, 31 de marzo de 2014

V+D+C2

Hola de nou!!!

El dissabte passat vam quedar amb la Carina i en Domingo i vam anar a la bolera i al McDonalds. M'agrada molt quedar amb ells perquè en Vlady i en Domingo es porten genial i passen grans estones quan quedem junts els quatre! Des de l'anterior trobada havíen passat dues setmanes perquè tenia exàmens i treballo els caps de semana (moltes vegades durant tot un dia i meitat de l'altre).

A en Vlady i en Domingo els agrada molt anar junts a la bolera així que quan quedem els quatre aprofitem per anar a la bolera. Vam passar una gran tarda jugant ja que tots som bastant competitius i ens enpaitem els uns als altres per veure qui guanya! jijiji

Després de jugar i prendre un refresc a la bolera, que per cert haig de dir que vaig guanyar jo, jajajaja vam anar a sopar al McDonalds. A tots ens agrada molt així que vam decidir-ho, que per un cop al mes no fa mal!

Com ja he acabat els exàmens hem quedat amb en Vlady, i la Carina i en Domingo si volen venir, que farem activitats més culturals ja que tenim més temps lliure. Ja tinc unes quantes idees en ments així ja aniré penjant les següents trobades al blog!

Petons molt grossos, sigueu feliços!!! :D

P.D: us deixo photographies de la trobada, gaudiu de la setmana i no tot i que no es vegi bé, a la última foto en Domingo està fent el signe de victoria jajaja

No hay comentarios:

Publicar un comentario