La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

viernes, 2 de diciembre de 2011

Kayes

Kayes, així és el nom de la ciutat del Dramane a Mali, Àfrica. Avui tenia ganes de parlar amb ell sobre les seves arrels, els seus orígens. Hem anat a la biblioteca i allà hem fullejat un llibre molt interessant sobre la història d'Àfrica. Mentre miràvem el llibre m'ha explicat la llengua que es parla allà, que hi passa un riu important, el recorregut que va fer abans de venir a Catalunya, etc.

Després de mirar el llibre ens hem connectat a Internet, al facebook, per agregar-nos mútuament i mantenir-nos en contacte els altres dies de la setmana. Avui el temps ens ha passat molt i molt ràpid i per tant només hem tingut uns minutets per anar a comprar alguna cosa per berenar.

Haig de dir que tot i que el Dramane parla molt bé el català i el castellà, li costa molt més escriure'ls. A la biblioteca ha fet un petit escrit sobre el que hem fet durant l'estona allà. Us passo l'escrit que li he ajudat a redactar:

Avui hem anat a la biblioteca, hem llegit un llibre de la història d'Àfrica i després ens hem connectat a l'ordinador i després hem buscat un nom d'Àfrica que és Mali, la regió és de Kayes i ara anirem a berenar. >3
Cal dir que >3 és un cor al facebook! És maquíssim! :)

El pròxim divendres ens agradaria fer alguna cosa més divertida tot i que encara ho hem de planejar. Més endavant voldríem anar al cinema, però haurem d’esperar a que jo tingui el carnet de conduir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario