La vida és curta. Perdona ràpid, estima de veritat, riu sense control i mai deixis de somriure per més extrany que sembli.

viernes, 25 de noviembre de 2011

Al agua patos!

Divendres 18 de novembre del 2011. 17.30 de la tarda. El Dramane i jo havíem quedat de fer alguna cosa divertida i que menys que un dia de piscina? Semblava que ja ens coneixíem de feia temps i vaig pensar que escollís què fer el divendres anterior i així planejar la sortida adequadament.
Va arribar tard. Havia anat a comprar i no se’n havia enrecordat. Vam posar-nos els banyadors, els gorros i “al agua pato”. Tot i que no vaig quedar gaire satisfeta de la trobada perquè vam tenir poc espai per nadar (es feien extraescolars) ens ho vam passar d’alló més bé. Vam demanar permís per agafar material per la piscina i vam estar fent curses nadant.
No vam berenar perquè vam dedicar menys temps a la trobada que la anterior però va ser un divendres molt ben aprofitat. Pel que fa a en Dramane, crec que li va agradar anar a la piscina i s’ho va passar en gran fent les curses i explicant-me que havia fet durant la setmana.
Espero que el pròxim divendres vagi tant bé o millor com aquests anteriors!

No hay comentarios:

Publicar un comentario